11.12. 2015.

POZIV na dostavu projektnih prijedloga

Pozivamo sve zainteresirane građane s područja LAG-a „Središnja Istra“ da se uključe u izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Središnja Istra“ kako bi zajednički odredili smjer razvoja našeg područja.

Uključiti se možete slanjem Vaših projektnih prijedloga putem priloženog obrasca. Pristigli projektni prijedlozi služit će za određivanje prioriteta i definiranje zajedničkog plana razvoja područja. Sve projektne ideje koje budu u skladu sa definiranim prioritetima moći će se prijavljivati na natječaje LAG-a „“Središnja Istra“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje. Raspisivanje natječaja očekuje se u drugoj polovici 2016. godine.

Predloženi projektni prijedlozi moraju biti vezani uz sljedeća tematska područja: Ruralni turizam i aktivnosti u obnovi sela, Razvoj poljoprivrednih gospodarstava, Razvoj šumskih područja, Upravljanje kvalitetom, standardizacija i suradnja vezana uz poslovanje poljoprivrednih gospodarstava.

Svoje projektne prijedloge možete dostaviti slanjem ispunjenog prijavnog obrasca na e-mail adresu: manuel@lag-sredisnjaistra.hr.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite na broj mobitela: 095/866 3393 (Manuel Živolić).

Napominjemo kako za podnošenje  projektne ideje nije nužno popunjavanje svih polja obrasca.

Vlasništvo nad projektnim prijedlozima u potpunosti će se poštovati.

Obrazac za dostavu projektnih prijedloga