16.1. 2014.

Održano predavanje na temu Sufinanciranje poduzetničkih projekata sredstvima EU fondova

Andrea VugrinovićLAG „Središnja Istra“ 14. siječnja u Velikoj vijećnici Grada Pazina organizirao je predavanje na temu Sufinanciranje poduzetničkih projekata sredstvima EU fondova i predstavljanje otvorenog natječaja  Ministarstva poduzetništva i obrta za proizvodnju i turizam pod vodstvom konzultantice Andree Vugrinović.

Koliko su ove teme zanimljive građanima dokazuje veliki odaziv odnosno 58 okupljenih sudionika od čega su većinom bili predstavnici malih i srednjih poduzeća sa područja središnje Istre ali i šire.

skup

Na predavanju je bilo riječi o aktualnom, ali prije svega o budućim srodnim natječajima te o uvjetima i dokumentaciji koja je potrebna za dodjelu sredstava. Konzultantica je sudionike upoznala i sa drugim načinima financiranja koji će biti dostupni za različite djelatnosti i područja pomoću „europskog novca“. Sve navedeno potkrijepljeno je primjerima dobre prakse iz cijele regije.

skup1

Sudjelovanjem u raspravama okupljeni su ukazali na potrebu organiziranja ovakvih edukativnih predavanja i na brojne druge teme.

DSC_0961