14.10. 2015.

ISAP 2015.

ISAP 2015.

LAG “Središnja Istra” i ove se godine uključio u organizaciju Internacionalnog sajma pršuta koji će se ovoga vikenda održati u Tinjanu.
Na ovogodišnjem, 9. izdanju, predstaviti će se 40 izlagača iz Hrvatske, Italije, Austrije, Španjolske, Slovenije, Italije, Srbije i Crne Gore, a posjetitelji sajma već će uobičajeno moći uživati i u bogatom popratnom programu.
Posebnost ovogodišnjeg sajma jest što se na njemu po prvi puta predstavlja Istarski pršut zaštićen zemljopisnom oznakom izvornosti na razini Europske Unije i to putem suradnje dviju država – Hrvatske i Slovenije
U sklopu manifestacije, LAG „Središnja Istra“ prvog dana sajma, 17. listopada s početkom u 16 sati u Domu mladih Tinjan, organizira predavanje o mogućnostima ulaganja u poljoprivredi i turizmu putem Mjere 4. „Ulaganja u fizičku imovinu“ i Mjere 6. „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava“ Programa ruralnog razvoja.

Pridružite nam se na ISAPU 2015. i uživajte u okusima ove vrhunske gastronomske delicije po recepturi proizvođača iz različitih dijelova Hrvatske i Europe!

ISAP-2015-Program