26.11. 2015.

Božićni sajama Veseli prosinac – Javni poziv izlagačima

Božićni sajama Veseli prosinac – Javni poziv izlagačima

Grad Pazin poziva sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…), i druge predmete opće uporabe, te zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na otvorenom prostoru  da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu u Pazinu.

Sajam će se održati na štandovima u Pazinu na Trgu Slobode,u natkrivenom prostoru sa pozornicom u razdoblju od 16. do 24. prosinca 2015. godine. Sajam će se odvijati u trajanju od 10:00 do 20:00 sati, uz obavezu sudjelovanja izlagača svaki dan najkraće od 10:00 do 16:00 sati.

U prigodno dekoriranom natkrivenom prostoru veličine 300 m2 na središnjem gradskom trgu bit će postavljeno 20 štandova, jedan pokretni ugostiteljski objekt za prodaju hrane i pića i pozornica na kojoj će se svakodnevno odvijati programi u organizaciji lokalnih izvođača, udruga i ustanova.

Uz natkriveni prostor sajma predviđena si dodatna tri (3) mjesta za male pokretne ugostiteljske objekte (palačinke, fritule i sl.), te jedan prostor za prodaju božićnih drvaca.

Dodatne informacije i prijavnicu potražite na internetskim stranicama Grada Pazina:

http://www.pazin.hr/bozicni-sajam-veseli-prosinac-javni-poziv-izlagacima/