29.8. 2014.

„Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“

radionica

Pozivamo Vas na radionicu „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ koja će se održati u Pazinu 11. i 12. rujna 2014 g., u prostorijama Veleučilišta na adresi 154. brigade Hrvatske vojske 7.

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava održati će se radionice za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) pod brojem 5.2.5. „Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj“.
Sudionici radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga pod brojem 5.2.5
Ako se želite prijaviti za dvodnevnu radionicu, molimo ispunite online prijavu putem linka za prijavu na dvodnevne radionice za Poziv 5.2.5 http://goo.gl/XqmoZZ.
Sve informacije o natječaju možete pronaći na web stranicama
www.uzuvrh.hr te http://www.strukturnifondovi.hr/