13.2. 2018.

2. Dani mednih delicija središnje Istre i 13. Dani meda

2. Dani mednih delicija središnje Istre i 13. Dani meda

Udruga pčelara “Lipa” Pazin, pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina, u suorganizaciji LAG “Središnja Istra”, Turističke zajednice središnje Istre, Udruženja obrtnika Pazin, organizira međunarodnu prodajnu izložbu pčelarske opreme, pčelarskih proizvoda i stručno edukativni skup: 13. Dani meda koji će se održati u prostorima Gradsko-školske sportske dvorane u Pazinu 23. i 24. veljače 2018. Dani meda će obuhvatiti prodajnu izložbu na kojoj će sudjelovati 20-tak pčelara sa svojim proizvodima s područja Istarske i Primorsko-goranske županije, izlagači pčelarske opreme iz Slovenije, Mađarske, Poljske, Srbije te ostali izlagači koji će svojom ponudom raznovrsnih proizvoda obogatiti ponudu manifestacije. Izložba je otvorena 23. veljače 2018. od 10:00 do 20:00 sati i 24. veljače 2018. od 8:00 do 19:00 sati. Ulaz na izložbu i predavanja je besplatan. Cjelokupan program i više infromacija potražite na stranicama Udruge pčelara Lipa.

U sklopu stručno-edukativnog skupa, u subotu u 09:30 sati LAG “Središnja Istra” organizira predstavljanje strategije LAG-a “Središnja Istra” u sklopu koje se u ožujku očekuje raspisivanje prvih natječaja za poljoprivrednike.

Kao uvertira ovogodišnjim Danima meda u organizaciji Turističke zajednice središnje Istre u razdoblju od 10. do 28. veljače održavaju se 2. Dani mednih delicija središnje Istre u sklopu kojih 6 ugostiteljskih objekata svojim gostima po cijeni od 120 kuna nudi prigodne menije u tri slijeda bazirane na jelima obogaćenim medom i ostalim pčelinjim proizvodima. Popis ugostiteljskih objekata i menije potražite na stranicama Turističke zajednice središnje Istre.