12.2. 2014.

Edukativna radionica za LAG-ove i ostale zaposlenike neprofitnih organizacija

Edukativna radionica za LAG-ove i ostale zaposlenike neprofitnih organizacija

LAG „Središnja Istra“ će 19. i 20. veljače 2014 g. organizirati edukativnu radionicu za LAG-ove i ostale zaposlenike neprofitnih organizacija s područja Republike Hrvatske na temu Računovodstvo neprofitnih organizacija.

Program edukacije provest će se kroz deset modula ( opisanih u programu) kako bi sudionike upoznali s osnovama iz područja zakonodavnog, pravnog i računovodstvenog okvira. Na taj se način sudionicima omogućava bolji pregled nad radom svoje organizacije, uspostavljanje kontrole nad cijelim poslovanjem odnosno upoznaje ih se sa aspektima poslovanja kojima se uglavnom nisu bavili.

Ova je radionica namijenjena svim voditeljima i zaposlenicima neprofitnih organizacija s posebnim naglaskom na specifičnosti rada Lokalnih akcijskih grupa. Cilj ove edukacije je sudionike pripremiti za što kvalitetnije vođenje vlastitih organizacija ali i kao pomoć u svakodnevnoj organizaciji rada.

Predavačica i voditeljica edukacije je mr.sc. Maja Stranić Grah.

Cijena edukacije iznosi 1600,00 kn po polazniku, za drugu i svaku sljedeću osobu iz iste organizacije odobravamo 50% popusta (temeljem članka 90 st. 1 Zakon o PDV-u oslobođeno od plaćanja obveze PDV-a).

U cijenu edukacije su uključeni materijali za radionicu, skripta koju će svaki polaznik dobiti po završetku edukacije, pauze za kavu i ručak za oba dana radionice.

U cijenu je uračunat i smještaj za noćenje 19. veljače te vođena degustacija i obilazak podruma Vina Anđelini.

Molimo vas da svoje prijave pošaljete do 17. veljače 2014 g. na e-mail adresu ured@lag-sredisnjaistra.hr, a za sva dodatna pitanja nazovete broj 099/221-15-10.

Program edukacije preuzmite ovdje:
PROGRAM