2.11. 2015.

AdriGov: EU projekti u sektoru poljoprivredei ruralnog razvoja

AdriGov: EU projekti u sektoru poljoprivredei ruralnog razvoja

U sklopu projekta AdriGov, a u organizaciji Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije 5. i 6. studenog s početkom u 9 sati, u Centru za EU i međunarodnu suradnju u Balama (Kaštel 1, 2. kat) održati će se posljednja radionica serije edukacija „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ na temu EU projekata u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja. U sklopu prvog dana radionice, Istarska županija ujedno obilježava manifestaciju Open days 2015 – Local event na svom teritoriju.

Radionica je koncipirana na način da se prvog dana (5. studeni 2015.) obrade sadržaji koji se tiču javnog sektora, dok je drugi dan (6. studeni 2015.) predviđen za privatni sektor. Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog ograničenog broja sudionika i organizacijskih potreba, a prijave se zaprimaju najkasnije do 4. studneog 2015. (do 12 sati).

Detaljan program i više informacija o prijavi potražite na sljedećoj poveznici:

http://www.istra-europa.eu/news/detailed/poziv-na-radionicu-eu-projekti-u-sektoru-poljoprivrede-i-ruralnog-razvoja#.VjczsMs-m5t